Nieuws

 • BK-sprint schot in de roos voor Kempense VVO-ers

  zondag, 21 mei, 2017 - 23:59
  Algemeen nieuws

  Yannick Michiels bevestigde vandaag zijn topvorm door het BK Sprintoriëntatie in Arendonk te winnen. Tomas en Pieter Hendrickx legden hem in hun thuiswedstrijd echter serieus het vuur aan de schenen. Geestelijke vader Roger en zoon/broer Wannes stonden samen met organisator KOL in voor een vlekkeloze en perfecte organisatie. Velen stonden erbij en keken er naar. Zo ook een RTV-ploeg...

 • Krijgen we aanstaande zondag in Arendonk een heruitgave van het podium van de ASOM te Antwerpen? TROL stond er het voorbije weekend in voor een vlekkeloze organisatie van de tweede manche van de Euro City Tour Sprintoriëntatie.

 • Al ingeschreven voor het BK Sprint in Arendonk?

  dinsdag, 9 mei, 2017 - 11:30
  Algemeen nieuws

  Er resten nog slechts 2 dagen om voor in te schrijven voor het BK Sprint te Arendonk. Rep je als de bliksem naar je clubverantwoordelijke, want organisator KOL heeft alles in het werk gesteld om er een hoogstaande wedstrijd van te maken.

 • Antwerpen opnieuw gaststad voor Euro City Tour - oriëntatie

  maandag, 8 mei, 2017 - 16:29
  Algemeen nieuws

  Trol organiseert volgend weekend voor de derde keer op rij de belgische manche van de Euro City Tour. Dit Europees City-O-circuit loopt over zeven wedstrijden in evenveel mooie Europese steden/landen en eindigt half november in Bilbao. Het voorbije weekend werd gestart in Parijs en volgend weekend is Antwerpen aan de beurt.

 • Yannick, Tomas en Pieter naar WOC-sprint in Estland

  maandag, 8 mei, 2017 - 12:05
  Algemeen nieuws

  Yannick Michiels, Tomas Hendrickx en Pieter Hendrickx selecteerden zich het voorbije weekend voor deelname aan de WOC sprint in Estland, waar de kwalificaties worden gelopen op vrijdag 30 juni en de finale op 1 juli.

 • Een geslaagd scholen WK

  dinsdag, 2 mei, 2017 - 10:27
  Algemeen nieuws

  Beste ouders en atleten,
  Beste oriëntatievrienden,

 • De Vlaamse ISF-selectie is terug thuis. En meer dan tevreden. Via de technisch directeur van dit Wereldkampioenschap voor scholen, Karl Keuppens, delegatiehoofd van de Vlamingen Luc Bouve, maar ook oa. begeleiders Bart Willems, Olivier De Smul en Jean-Marc Gillet vingen we leuke berichten, toffe foto's en filmpjes van de Vlaamse deelnemers en hun fantastische ervaringen.

 • VVO-ers succesvol actief in binnen- en buitenland

  dinsdag, 25 april, 2017 - 10:06
  Algemeen nieuws

  Terwijl een aantal Vlaamse- en VVO-jongeren zich gisteren al flink in de kijker liepen op het WK voor scholen op Sicilië (oa.

 • Vlaamse ISF-selectie in Palermo aan 't werk

  maandag, 24 april, 2017 - 14:30
  Algemeen nieuws

  Enkele tientallen leerlingen van sportieve oriëntatiescholen, alsook een aantal VVO-leden en begeleiders vlogen afgelopen weekend naar Palermo op Sicilië voor hun deelname aan het wereldkampioenschap voor scholen. Luc Bouve en zijn team leiden als in goede banen en niemand minder dan Karl Keuppens is technisch directeur van het ISF-event.

 • Resultaten selectie EJOC/JWOC/WOC

  maandag, 10 april, 2017 - 20:02
  Algemeen nieuws

  Resultaten selectie

  EYOC W16: Laurence DEFRAIGNE, Kato KEUPPENS
  EYOC M16: Cédric AMERIJCKX, Simon ARNO, Liam THIELS

  EYOC W18: Marine SILLIEN, Hannah THIELS, Ems DE SMUL, Sandrine DEFRAIGNE
  EYOC M18: Liévin CREFCOEUR, Guillaume EYEN, Jens VAN LOMMEL

Pagina's