Antwerpen opnieuw gaststad voor Euro City Tour - oriëntatie

maandag, 8 mei, 2017 - 16:29
Algemeen nieuws

Trol organiseert volgend weekend voor de derde keer op rij de belgische manche van de Euro City Tour. Dit Europees City-O-circuit loopt over zeven wedstrijden in evenveel mooie Europese steden/landen en eindigt half november in Bilbao. Het voorbije weekend werd gestart in Parijs en volgend weekend is Antwerpen aan de beurt.

Er is een mooi deelnemersveld. De voorinschrijvingen gaan in stijgende lijn. Een aantal van onze sprint-toppers gaan het opnemen tegen tal van buitenlandse sprint-oriënteurs.

Kom ze zaterdag en/of zondag een hart onder de riem steken.

Ben je niet ingeschreven, dan kan je zondag nog altijd als daginschrijving de 5K-challenge doorheen het hartje van Antwerpen meedoen. Meer info op de website en/of bulletin 3. Voor starttijden klik hier.

Veel succes!