Wie wint aanstaande zondag BK Sprintoriëntatie op nieuwe kaart Arendonk?

vrijdag, 19 mei, 2017 - 13:21
Algemeen nieuws

Krijgen we aanstaande zondag in Arendonk een heruitgave van het podium van de ASOM te Antwerpen? TROL stond er het voorbije weekend in voor een vlekkeloze organisatie van de tweede manche van de Euro City Tour Sprintoriëntatie.

Yannick Michiels, in volle vorbereiding van het WK en de World Games speelt in Arendonk samen met meerdere andere Belgische sprinttoppers een echte thuiswedstrijd. Ook benieuwd of we een herhaling krijgen van het ASOM-podium? Organisator KOL, met op kop de oriëntatiefamilie Hendrickx en co., stelt alles in het werk om er een hoogstaand BK van te maken. Kom onze toppers aanstaande zondag aanmoedigen in het gedeeltelijk verkeersvrije Arendonk.

Tot zondag!

P.s. gelieve bij deelname en/of bezoek rekening te houden met Briefing