Wil jij ook lesgever oriëntatiesport worden?

donderdag, 15 juni, 2017 - 15:15
Algemeen nieuws

Bewijs je vrienden, je familie, je club, VVO, de oriëntatiesport een dienst en haal dit najaar nog je getuigschrift initiator oriëntatiesport! Een sporttechnische kwalificatie zoals deze wordt meer dan ooit noodzakelijk wil je in de toekomst oriënteurs opleiden en/of trainen. De cursus gaat op 9 september van start te Aarschot en reeds 7 personen melden zich aan. Een groepje van minstens 10 cursisten zou ideaal zijn. Aarzel dus niet, schrijf je in en blokkeer enkele zaterdagen voor een boeiend en leerrijk najaar en een verrijking voor jezelf, je club en voor de oriëntatiesport in het algemeen. VVO komt onder bepaalde voorwaarden tussen in 100% van het inschrijvingsgeld, dus daar moet je het niet voor laten. De cursus loopt over maximaal 8 zaterdagen, vanaf 9 september en het aantal te volgen lessen is afhankelijk van je vooropleiding.

Meer info? Zie folder of bij Peter via peter@orientatie.org 

Niet twijfelen want een getuigschrift wordt een bijzonder belangrijke troef!