Nog geen plannen voor het weekend? Hamok verwacht je op de Flanders4days voor de wandel-O...

donderdag, 10 augustus, 2017 - 15:08
Algemeen nieuws

Van zaterdag 12 tot dinsdag 15 augustus vinden in Genk en omstreken de Flanders4days plaats. Meer dan 300 binnen- en buitenlandse oriënteurs meldden zich vooraf aan. Hamok staat met een grote vrijwilligersloeg klaar om alles in goede banen te leiden. Het weer belooft in het begin wat belgisch te zijn, maar in de verdere loop van het verlengde weekend zal de zon het van de nattigheid overnemen. Oriënteurs die nog niet vooringeschreven zijn, kunnen alleszins terecht in enkele dagomlopen en dus toch nog meedoen. Oriënteurs, die in plaats van te lopen een keertje willen wandelen, komen dit jaar extra aan hun trekken. Op zaterdag 12/8 om 14u, zondag 13/8 om 10u en dinsdag 15/8 om 10u kan je een leuke oriëntatiewandeling (of fotozoektocht op zondag) meedoen. Breng dus je familieleden mee naar dit event en laat ze meegenieten van onze mooie sport, zonder dat ze zich moeten uitsloven... De wandelgebieden zijn 'Kolenspoor' in Genk, 'Waterschei' en 'Opglabbeek West', enkele zeer mooie Limburgse stukken natuur. In vogelvlucht zijn de wandelingen 5 km lang, maar afhankelijk van je eigen wegkeuzes kan dit uiteraard wat langer worden. Beginners worden indien gewenst op weg geholpen. Op 12/8 en 13/8 wordt er vertrokken vanuit Zaal De Kring, Schoolstraat 2 in Genk, op 15/8 vanuit Kampverblijf Kimpenhof, Laerstraat 3, Opglabbeek. Van harte welkom! Meer info