VVO in blijde verwachting van eSyGo...

donderdag, 10 augustus, 2017 - 14:40
Algemeen nieuws

Op de driedaagse van België, enkele weken geleden, kon je er niet om heen. Go4orienteering, onder leiding van de enthoesiaste Luc en Martine, strikte elke nieuwsgierige bezoeker en/of oriënteur voor een kennismaking met een attractief oriëntatiespel met tijdsregistratie via een sportident-toepassing. Omwille van het grote succes, maar ook omdat V.V.O. in het kader van het beleidsplan 2017-2020 besliste om in te zetten op innovatie, laagdrempelig sporten en jeugdsport, kocht V.V.O. de eSyGo-set aan. Binnen enkele dagen zal de set operationeel worden. Het is de bedoeling dat in eerste instantie enkele mensen van geïnteresseerde clubs, scholen, VVO-commissies en -personeel er mee leren werken, om er dan op zo veel mogelijk plaatsen mee aan de slag te gaan. VVO zal er op zondag 10 september mee uitpakken op de Mijnhappening in Beringen. Daarna is de set ter beschikking van alle geïnteresseerden. Er wordt dit moment nog gesleuteld aan een uitleen/verhuurreglement en er wordt eerdaags een opleidingsmoment ingepland. Wens je de set zonder begeleiding te gebruiken, zal je verplicht zijn, deze opleiding te volgen. Heb je interesse, laat dit asap weten op info@orientatie.org. Wij houden jullie dan op de hoogte.