Sinterklaascross 3 december - Schrijf nu al in!

vrijdag, 15 september, 2017 - 09:43
Algemeen nieuws

mail naar: sinterklaas@olomega.be
naam:
voornaam:
geslacht:

geboortejaar:

Zondag 3 december is het weer zo ver en dan nodigt Omega iedereen uit op de jaarlijkse Sinterklaascross in Leopoldsburg waar we terug te gast zijn in het schooltje. Hopelijk hebben de Sint en Zwarte Piet ook dit jaar weer een plaatsje voor ons voorzien in hun drukke agenda want anders wordt het een  Sinterklaascross zonder Sint en zonder pakjes!!!

Aangezien de meeste van onze kindjes voor het grootste deel van het jaar braaf zijn en af en toe eens komen deelnemen aan een oriëntatiewedstrijdje gaan we hem ook dit jaar weer een lijstje toesturen van wie er aanwezig zal zijn maar daarvoor hebben we natuurlijk van jullie een berichtje nodig en dit ten laatste op 17 november.  Mama's en papa's denk er dus aan om je kleine spruit(en) vooraf in te schrijven; ten laatste op 17 november en dit door ofwel een telefoontje naar Karine Dierckx (013/31.33.03) ofwel een mail naar: sinterklaas@olomega.be met vermelding van naam, voornaam, geslacht en geboortejaar. Op de Omegawebsite zullen we de lijst van ingeschreven kindjes up to date houden zodat er achteraf geen discussies kunnen zijn over wel of niet ingeschrevenen. Voorwaarden zijn wel dat tenminste één van de ouders lid is van een Vlaamse oriëntatieclub, dat de kinderen moeten geboren  zijn in 2007 of later en dat de kinderen die dag deelnemen aan de kinder-O of een klassieke omloop.

link naar VVO kalender