eSyGo gaat hard...succesvolle initiaties op sporteldag en Week van het Bos

maandag, 16 oktober, 2017 - 13:31
Algemeen nieuws

De onlangs aangekochte eSyGo-set van Go4orienteering gaat hard. De voorbije weken ging hij minstens één keer per week de deur uit. Vorige week maakten 150 zuid-limburgse senioren op hun sporteldag in Bilzen kennis met de set. Hun enthoesiasme is nog maar eens een bewijs dat onze sport voor alle leeftijden is, zelfs met electronische tijdsregistratie.

En vorige zaterdag was VVO met de set aanwezig i.h.k.v. de Week van het Bos in Hechtel. Meer dan 400 kinderen (en hun ouders) konden daar het super leuke oriëntatiespel uitproberen. Wie durft nu nog beweren dat oriëntatiesport geen sexy en eigentijdse sport is...?

Een tweede set is door één van onze clubs in gebruik genomen en verovert nu ook al Nederland!  

Bekijk de foto's