Opleiding gebruik Sportident-set voor training op 6 november in Beringen!

dinsdag, 10 oktober, 2017 - 14:54
Algemeen nieuws

De eSyGo-set van Go4Orienteering werd na een druk bijgewoonde opleiding in Westerlo een maand geleden, met veel succes op enkele sportevenementen gelanceerd. De aankoop is een schot in de roos, zodanig zelfs dat één van onze clubs besliste om ook tot de aankoop over te gaan. 

Tijd nu om ook voor deel 2 van de Sportidentset een opleiding te voorzien. De RvB van VVO besliste immers om meteen de uitbreiding met printer aan te schaffen, zodanig dat trainers op een efficiënte manier trainingen kunnen organiseren en atleten ervaring kunnen opdoen indien zij in het buitenland moeten lopen met een sportident.

De opleiding/bijscholing wordt gegeven door Luc Cloostermans en richt zich tot iedereen die in de toekomst wenst gebruik te maken van het Sportident-systeem, hetzij voor trainingen, wedstrijden of eender welke tijdsregistratietoepassing. VVO-clubverantwoordelijken en door VVO-aangestelde trainers kunnen de set in de toekomst (gratis) reserveren en gebruiken, voor zover ze deze opleiding/bijscholing volgen.

Ze gaat door op maandag 6 november 2017 van 19u-22u op het VVO-scretariaat te Beringen; deelnemen is gratis, maar aanmelden is verplicht via dit formulier of op 011 969 139 vóór 31/10.

Het is de bedoeling dat iedereen de Si-stations naar wens kan configureren en synchroniseren voor een stage (en/of wedstrijd) en op een gemakkelijke manier terug naar de originele instellingen kan brengen (voor eSyGo-gebruik).

Van harte welkom iedereen!