Fijne kerstdagen, een leuke Sylvester-5-daagse, een spetterend eindejaar en een sportief, gezond en succesvol 2018!

vrijdag, 22 december, 2017 - 16:24
Algemeen nieuws

2017 loopt op zijn laatste benen.

Het Vlaamse oriëntatiejaar moet, naast de eerste officiële indoor-oriëntatie in Ham op 23/12, nog één van zijn hoogtepunten kennen, nl. de Sylvester5-daagse van 26 tot 30 december. Bijna 500 vooringeschrevenen, waarvan meer dan 200 deelnemers uit 20 landen zakken opnieuw naar Vlaanderen en Nederland af. Een bewijs dat dit event, dit jaar voor de dertigste keer georganiseerd, bijzonder waardevol is.

Tientallen vrijwilligers van de zes organiserende clubs waren de voorbije weken druk in de weer om alles in gereedheid te brengen. Een team om u tegen te zeggen. Als je de kans ziet, geef ze eens een bemoedigende schouderklop, want ze verdienen het. We gaan ongetwijfeld opnieuw een toffe vijfdaagse hebben. En mocht er hier of daar toch eens iets mis lopen, uit je kritiek dan op een respectvolle, positieve manier. Nobody is perfect!

Voor elke deelnemer (of familie-groep) is er een enveloppe, met daarin een borstnummer, speldjes en het back-uplabel voor de dagen dat je inschreef, alsook een infoblad, de startprocedure en enkele folders. De enveloppes zijn op borstnummer geklasseerd en die mag je zelf uit de juiste clubbox nemen. Een buitenlandse deelnemer, iemand die een emit nodig heeft en/of nog moet betalen, moet even langs Caroline, Peter of Walter passeren.

De reisweg naar het Mijndepot, het CC van dag 1.

Hopelijk zien we jullie op één van de Sylvester5-dagen. 

Maar mochten jullie andere plannen hebben, namens het VVO-bestuur, alsook het VVO-personeel een spetterend eindejaar en een bijzonder sportief, gezond en succesvol 2018 toegewenst.