Omega realiseert permanente Mapico-oriëntatie-oefeningen in Kessel-lo

maandag, 4 december, 2017 - 15:06
Algemeen nieuws

Het Provinciaal Domein te Kessel-Lo is onder impuls van Omega een knap Mapico-oriëntatieparcours rijker. Chris Addiers en Bart Van de Moortel werkten tal van leuke oefeningen uit, die ook voor personen met een beperking oa. rolstoelers een aanzet zijn tot een kennismaking met de oriëntatiesport. Via deze link  kan je de handleiding, de oefeningen, de varianten, alsook de oplossingen vrij bekomen. In het kader van de beleidsfocus Laagdrempelig sporten "oriëntatiesport voor iedereen" zetten VVO, Omega en de provincie Vlaams Brabant hun schouders onder dit project. De provincie Vlaams Brabant zal het parcours in de loop van het voorjaar officieel openen. 

Ben je in de buurt en zoek je een leuke namiddag te beleven, alleen of in groep, print dan één of meer oefeningen af en ga op oriëntatietocht. Je gaat je zeker niet vervelen!

Via het scannen van de QR-code krijg je eveneens toegang tot het volledige pakket.

Veel oriëntatieplezier.