Wisselbeker Rik Thys

maandag, 4 december, 2017 - 11:27
Algemeen nieuws

De berekening rond deze wisselbeker kon pas laat gebeuren hetgeen resulteerde dat de uitslag pas beschikbaar was toen het merendeel van de deelnemers reeds naar huis was. Wij wilden de winnende ploeg geven waar ze recht op hebben nl. overhandiging in een volle zaal en daarom hebben we beslist om de overhandiging van deze wisselbeker te doen op de laatste dag van de Sylvester (net voor de prijsuitreiking van de Sylvester zelf).

De uitslag willen we jullie toch niet onthouden en deze kan je terugvinden bij de resultaten van de Sinterklaascross.

Langs deze weg onze felicitaties aan de winnende combinatie van K.O.L. bestaande uit Lieke Van Opstal, Hilde Vercaeren, Lisette Eykmans, Wouter Hus, Adrie Van Opstal, Ivo Timmermans en Jos Bylemans; zij wisten de zegereeks van Omega (overwinnaars sinds 2002) te doorbreken.