Ben jij geselecteerd voor de Interland 2018 in Herperduin op 11/3/2018?

donderdag, 25 januari, 2018 - 11:13
Algemeen nieuws

Op 9, 10 en 11 maart 2018 vindt vlakbij Oss in Nederland de jaarlijkse Interland plaats. Oss ligt op 120 km van Antwerpen en ook 120 km van Hasselt. 

Club Olifant is organisator van dienst en voorziet een mooi gevuld oriëntatie-weekend op nieuwe kaarten. Vrijdagavond 9/3 gaat men van start met een nachtsprint in het oude Ravenstein. Op zaterdag 10/3 vindt in de namiddag een MD training plaats en s'avonds een bos-parksprint op kaart "Herperduin". Zondag 11/3 tenslotte vindt dan de eigenlijke Interland 2018 (LD) plaats op kaart "Herperduin".

Deelname aan de verschillende wedstrijden staat open voor iedereen. Alleen voor de Interland 2018 op zondag strijden enkel een aantal geselecteerde ploegen van Frankrijk, Groot-Brittanië, Nederland, Wallonië (FRSO) en uiteraard V.V.O. voor de wisselbeker.

Meer info over alle wedstrijden vind je in Bulletin 2 en op de eventwebsite

De ploegencommissie, alsook de Sport- en Kaartencommissie van VVO hebben hun selecties gemaakt. De geselecteerden, alsook de reserves ontvangen spoedig een mail met de vraag om via een google-form te laten weten of ze wensen deel te nemen onder VVO-vlag. Sta je op de lijst maar ben je niet vrij mag je dit nu al per kerende laten weten via peter@orientatie.org. Bij interesse in deelname, gelieve de google-form asap en ten laatste 2 februari in te vullen aub!

VVO doet de inschrijving (en betaling) van de geselecteerde effectieve deelnemers aan de namiddagtraining op zaterdag en de interlandwedstrijd op zondag. Voor de nachtsprints op vrijdag en zaterdag dien je zelf vooraf in te schrijven en te betalen via orienteeringonline.net (uiterlijk 23/2/18 !!!).

Omwille van de beperkte afstand voorziet VVO dit jaar geen verblijf, noch gezamenlijk transport. De afstand is hiervoor te gering. Voor geselecteerden die geen vervoer hebben wordt naar een passende oplossing gezocht.

Bungalowpark "Herperduin" ligt vlakbij de verschillende kaarten en biedt aan laag-seizoenstarieven bungalows- en camperplaatsen aan om er een volwaardig en leuk oriëntatieweekend van te maken.

Wij wensen jullie, de VVO-ploeg en haar begeleiders een fijne trip en sportieve en succesvolle wedstrijden toe.