Oriënteren in Park Spoor Noord - breng eens een vriend(in) mee op 8/2/2018

donderdag, 25 januari, 2018 - 13:44
Algemeen nieuws

Enkele ambitieuze Trollen startten vorige maand op donderdagavond met een gedurfd initiatief, de AOS. Maandelijks willen ze nieuwelingen uit het Antwerpse een leuke oriëntatie-omloop/training aanbieden in één van de vele parken van groot-Antwerpen. Het was bang afwachten hoeveel deelnemers zich op de eerste Antwerp Orienteering Sessie op donderdag 11 januari zouden aanbieden. Maar het was raak; 50 deelnemers waarvan 15 totaal nieuwe. De 35 niet-nieuwelingen smaakten de omlopen als leuke training in en rond "Mastvest" en de nieuwelingen ontdekten een nieuwe sport, wist Jeremy, drijfveer achter dit initiatief, te vertellen. Trol verwacht immers verschillende van deze 15 terug te zien op de tweede sessie. (8/2/18)

Plaats van afspraak is Park Spoor Noord (viaduct-dam 2). Start tussen 19u en 21u.

En de oriënteurs die een nieuweling meebrengen, wacht een leuke verrassing... 

Kortom, noteer donderdag 8/2, 19u. in je agenda en maak een sportieve, leuke uitstap naar 't Stad

Van harte welkom!