Trol ontvangt in Antwerpse parken 12 keer (beginnende) oriënteurs

maandag, 8 januari, 2018 - 13:39
Algemeen nieuws

TROL start aanstaande donderdag 11 januari de Antwerp Orienteering Series (AOS), een reeks van 12 donderdavondlopen in één van de vele Antwerpse parken. Het project kadert in de beleidsfocus Innovatie "Orinovar" van VVO, waar stadsoriëntatievarianten en gebruik maken van nieuwe technologieën hand in hand gaan. 

Het is een avond-oriëntatieloop/training die bestaat uit een gemakkelijke en een moeilijke omloop van 3 km (ongeveer 4 km loopafstand) in de parken rond Antwerpen, met start tussen 19u en 20u. 
Inschrijving kan via aos@trol.be en kost slechts €2. De tijdsregistratie (= gratis) gebeurt aan de hand van het SI-systeem en de resultaten worden gepubliceerd op Helga.

TROL mikt met dit project niet zozeer op de reeds actieve oriënteur (alhoewel die uiteraard ook van harte welkom is), maar wil graag alle (Antwerpse) geïnteresseerden en vooral nieuwelingen naar de oriëntatiesport toeleiden.

Dus als jullie nog niet-oriënterende familie en/of vrienden hebben in de buurt van Antwerpen, spreek met hen af op één of meerdere van de data om ze kennis te laten maken met onze mooie sport.

De eerste serie van 12 gaat nu donderdag door in park Mastvest (naast de Silvertoptorens); parkeren doe je best op de parking van de Silvertoptorens in de Jan Denucéstraat.

Van harte welkom!

Meer info