Ministerieel bezoek op BK Middel in Aalter: inschrijven vóór maandag a.s.!!!

vrijdag, 9 februari, 2018 - 12:07
Algemeen nieuws

Het kabinet van de Vlaamse minister van Omgeving, Natuur en Landbouw zegde aan voorzitter Yves De Mits van Trol toe dat Joke Schauvliege op de middag van zondag 25 februari een bezoek brengt aan het Belgisch Kampioenschap Middel in Aalter.

Het principe van de omgekeerde toegankelijkheid, vooral ingegeven door de jeugdsector, werd eind vorig jaar door de minister gelanceerd en uiteraard ook door de oriëntatiewereld toegejuichd. VVO feliciteerde haar officieel met het genomen initiatief en vroeg haar of we de oriëntatieperikelen hierrond op haar kabinet eens konden komen toelichten. Even dachten we dat ze bang was van een babbel rond oriëntatiesport, want het bleef stil.

Maar nu het BK vlakbij haar woonplaats in Aalter wordt georganiseerd en organisator Trol een uitnodiging stuurde, zegde ze toe om een bezoek te brengen aan het BK Middel in Maria-Aalter. Trol, ondersteund door Chris Addiers en Mark Van Bruggen van de milieu-commissie van VVO, werken de details van dit ministerieel bezoek verder uit. Joke zal in principe aanwezig zijn van 12u45 tot 13u30. Hopelijk kan ze getuige zijn van een vlot BK en creëert het openingen naar nog vlottere samenwerking met het Agentschap Natuur en Bos.

Ben je nog niet ingeschreven voor dit BK (meer info), neem dan als de bliksem contact op met je clubverantwoordelijke. Leuk om weten is dat Trol ook op zaterdag een scoreloop organiseert op een gloednieuwe kaart "vagevuurbos" (meer info). Maria-Aalter en omgeving zijn de moeite waard om er een tof weekend van te maken.

Een echte aanrader... van harte welkom!