Uitnodiging Mapico 10 april Kessel-Lo

maandag, 26 maart, 2018 - 11:45
Persberichten

We kregen aan het eind van het zomerseizoen 2017 het bezoek van enkele gedreven oriëntatiesporters. Een vreemd bezoek, ze sleurden immers met ladders, plaatjes en lijm. Ze verklaarden niet aanwezig te zijn om te sporten maar wel om anderen de mogelijkheid te geven om dit te doen. Een gloednieuw oriëntatieparcours kwam tot stand. De start van het zomerseizoen 2018 lijkt ons het ideale moment om dit parcours aan je voor te stellen. Voor wie is het bestemd?, hoe werkt het?, hoe neem ik deel? Op minstens deze en allicht op vele andere vragen formuleren wij een antwoord tijdens een persmoment op 10 april.

Wij hebben het genoegen je op dat moment uit te nodigen. De voorstelling vindt plaats in ons ecocentrum. De deuren openen om 13u, de voorstelling begint om 13u20. Ons ecocentrum vind je het snelst via onze parking 2 gelegen langs de Beemdenstraat. Na het persmoment bieden de medewerkers van de oriëntatiesport je de mogelijkheid om het parcours te verkennen.

Wij gooien er nog een gratis tip bovenop. In het kader van de Week van de Provinciedomeinen organiseren wij die namiddag een picknick op onze evenementenweide.
Breng je lunch mee en geniet van de verrassende animaties die wij er gepland hebben.

Dank om je aanwezigheid te melden via provinciedomein.kessello@vlaamsbrabant.be

Getekend

Walter Zelderloo en Marc Florquin
Provincie Vlaams-Brabant