Proefde jij al eens van de leuke AOS-sfeer in hartje Antwerpen?

dinsdag, 10 april, 2018 - 11:15
Algemeen nieuws

Donderdag aanstaande, 12 april, vindt het 4de event van de Antwerp Orienteering Series plaats. Het zal gezellig druk worden op de Sint Andriesplaats met naast de AOS de Adidas Orienteering Challenge en een Runners' lab voorbereidingsrun naar de 10 Miles!

Voor de 'vaste' lopers verandert er niet veel: de moeilijke omloop blijft bestaan (ongeveer 4,5 km loopafstand), inschrijven doe je best via aos@trol.be zodat we genoeg kaarten en SPORTidents kunnen voorzien! Starten kan tussen 19u en 21u.

Als je graag samen loopt met iemand kan je je inschrijven voor de Adidas Orienteering Challenge op events@runnerslab.be. Dit is een heel makkelijke omloop (ongeveer 4km) met enkele kleine foto opdrachten onderweg en prijzen aan de aankomst!

Wat loop jij mee??

Meer info