Oriëntatiehoogdagen...

donderdag, 24 mei, 2018 - 14:38
Algemeen nieuws

De voorbije dagen en weken volgden een aantal leuke en succesvolle oriëntatie-events en initiaties elkaar op. Via de VVO-website en de facebook-pagina's van VVO en onze aangesloten clubs proberen we af en toe leuke links te posten met wat commentaar, foto's en zelfs video's. Stuur jullie bijdrage en/of links door naar info@orientatie.org en wij zorgen voor publicatie en verspreiding.

Het voorbije weekend maakte TV-Lux een toffe bijdrage over de Driedaagse van België 2018 in Bouillon. Wij hoorden niets dan positieve commentaren...proficiat organisator Balise10 en uiteraard alle deelnemers. Enkele van onze jongere VVO-deelnemers komen mooi in beeld! Resultaten

Gisteren stond Hamok paraat om de bijna 250 deelnemers de bakermat van de club te leren kennen op de World Orienteering Day 2018. Luc Bouve en co toverden op de splinternieuwe kaart "Tessenderlo" een toffe city-O uit hun hoed. Er kwamen op deze uit de kluiten gewassen en succesvolle lenteloop ook heel wat hogeschoolstudenten en start-to-orienteer-deelnemers af. Knap Hamok! Resultaten