Oriëntatieverwennerij tijdens de week...

maandag, 4 juni, 2018 - 15:51
Algemeen nieuws

Niet alleen tijdens de weekends en de feestdagen komen onze oriënteurs aan hun trekken. De laatste tijd scoren ook de lentelopen op woensdag en de city-o's/trainingen op donderdagavond.

Deze week is het weer zover. Omega nodigt jullie woensdagavond uit op kaart De Kluis in Sint-Joris Weert. Chris Addiers is baanlegger van dienst. Leuk om in de week even de zinnen te verzetten in de schaduw van de Meerdaalse bossen.

De dag erna pakt Trol uit met haar zesde AOS-serie, ditmaal in Boelaerpark in Antwerpen, vanuit de Vlinderboom. De kidsorienteering om 17u is gratis. Om 19u kan je in teams per twee gratis meedoen aan de Saucony Orienteering Run en tegelijkertijd loopschoenen uittesten. Eveneens om 19u start dan de zesde AOS-serie. Je betaalt € 2 of je loopt gratis als je een nieuweling meebrengt en kan overtuigen mee te doen.

Volledigheidshalve moeten we nog meegeven dat je vóór 10/6 moet inschrijven voor deelname aan de herneming van het VK Sprint in Hasselt. Omega zorgt daar voor een leuke verrassing.

En later op de maand mag je in geen geval de ASOM van Trol missen, dit jaar voor de gelegenheid in Zonnebeke, Kortrijk en Ieper. De inschrijvingen hiervoor sluiten op 17/6. Een echte oriënteur mag hierop niet afwezig blijven!

Wij wensen alle oriënteurs veel plezier op één of meerdere van deze activiteiten. Onze studenten-oriënteurs wensen we ook weel succes met hun examens!