Succesvol wereldkampioenschap voor masters in Kopenhagen!

woensdag, 18 juli, 2018 - 10:23
Algemeen nieuws
Wereldkampioen Sprintoriëntatie Tomas Hendrickx

Eerder deze week hebben we de wereldtitel van Tomas Hendrickx al gemeld in de sprintorientatie in de M35. Maar ook een aantal andere VVO-ers en FRSO-ers waren de voorbije week uitblinkers op deze hoogmis in oriëntatie op wereldniveau. Denemarken is voor ons belgen best haalbaar, vandaar dat we talrijke belgen terugvinden in de lijst van de resultaten. Verschillende clubvoorzitters namen deel, alsook kersvers VVO-voorzitter Joost Talloen wist zich tot de beste 10 van de wereld te lopen in de middel en de lang. We vermelden graag nog alle belgen die zich bij de beste 10 van de wereld konden klasseren in één of andere finale. Proficiat aan alle deelnemers, in het bijzonder de 10 beste van de finales, en uiteraard de podiumplaatsen!

In de discipline sprint: M35A 1ste Tomas Hendrickx; M40B 10de Patrick Hock; M50A 4de Dirk Goossens; M65A 8ste Roger Hendrickx; M70A 2de Freddy Sillien; W65A 7de Lieve Geens

In de discipline middel: M35A 6de Tomas Hendrickx, 10de Joost Talloen; M40A 8ste Michel Bastin; M50B 3de Bart Mellebeek; M70A 1ste Freddy Sillien; W65C 2de Lieve Geens

In de discipline lang: M35A 7de Joost Talloen, 8ste Tomas Hendrickx; M40A 5de Michel Bastin; M70A 1ste Freddy Sillien

Alle resultaten Sprint, Middel, Lang