Ontwerpwedstrijd nieuw logo "Orienteering Vlaanderen"

woensdag, 15 augustus, 2018 - 11:20
Algemeen nieuws

De Raad van Bestuur van VVO heeft in haar vergadering van begin augustus beslist om een wedstrijd uit te schrijven voor het ontwerpen van een nieuw logo. Ze heeft immers de intentie om vanaf januari 2019 met een nieuwe naam en een nieuw logo de federatie een nieuwe boost te geven. Als naam wordt, zoals reeds eerder gemeld, "Orienteering Vlaanderen" naar voor geschoven op de BAV van november. 

Via deze link kom je op een pagina waar we via de website "ontwerpen-voor-geld" een wedstrijdje met een kleine geldprijs organiseren voor het ontwerpen van een nieuw logo dat zou passen bij de mogelijk nieuwe naam. Op deze pagina vind je ook meer info en een knop om je te registreren, zodat je kan meedoen. Opgelet, de ontwerpwedstrijd loopt nog tot eind augustus.

We zijn benieuwd of er ook onder onze eigen leden creatievelingen zijn die er in slagen om een knap ontwerp in te zenden en wie weet tot winnaar worden uitgeroepen.

Als je zin en tijd hebt, aarzel niet om mee te doen!