VVO-secretariaat gesloten... en veel succes aan Yannick en Tomas!

donderdag, 2 augustus, 2018 - 12:08
Algemeen nieuws

Zoals ook in juli al eens aangegeven, zal het VVO-secretariaat tijdens de zomervakantie uitzonderlijk een aantal werkdagen gesloten zijn. Volgende week van 6/8 tot 10/8, alsook op 15/8,16/8 en 17/8 is dat opnieuw het geval. Dit komt door een eerste ingreep bij de reorganisatie van het secretariaat. Gelieve bij de planning voor het afhalen van de materialen of het printen van kaarten hiermee rekening te houden aub. Clubvertegenwoordigers kunnen wel nog altijd kaarten komen printen via twee sleutelsets die in elke club in omloop zijn. De emitbadges zijn op dit moment bij KOL, ifv de 3daagse van de kempen.

VVO wenst jullie verder leuke en succesvolle deelnames aan onze eigen activiteiten, maar ook in het buitenland, voor hen die nog vakantie rest. Vandaag in St-Anneke in Antwerpen, zondag in Turnhout, volgende week in het Genkse, de week nadien op de driedaagse van de kempen in Houthalen-Helchteren, om tenslotte augustus af te sluiten met het BK Clubaflossing in Maasmechelen. Kortom de thuisblijvers mogen dit jaar echt niet klagen. 

Meedoen is de boodschap! Zo ben je snel weer in form voor het drukke najaar.

Zaterdag 4/8 a.s. zijn alle ogen gericht op Tomas en Yannick, die dan de Belgische kleuren verdedigen op de WOC-sprint in Letland. De wedstrijd wordt gelopen in het centrum van Riga, de hoofdstad. Er zijn liveresults ter beschikking om onze atleten te volgen (vanaf 9u s'morgens voor de kwalificaties - vanaf 15u voor de finale). De finale wordt eveneens via televisie uitgezonden. De starttijden zijn nog niet bekend.

Volg en/of moedig onze atleten aan via hun facebookpagina Yannick / Tomas 

Hopelijk lukt het onze jongens om een podiumplaats te bemachtigen, en wie weet wel wereldkampioen te worden, zoals Tomas eerder deze maand al deed op de masters.

Veel succes mannen!!!