Catch it...of oriënteren zonder kaart

maandag, 24 september, 2018 - 16:18
Algemeen nieuws

De testversie van de oriëntatie-app Catch it voor androïd smartphones en tablets is nu ook klaar. Eerder al kon de IOS-versie met succes uitgeprobeerd worden. En de oriëntatie-app lijkt veelbelovend. In 2019 zal Catch It gebruikt worden bij een aantal wandelevents, waarbij de wandelaar met zijn smartphone of tablet een aantal opeenvolgende punten moet zoeken en vinden. Vind je de juiste locatie, dan krijg je het volgende te zoeken punt. Als je graag in primeur de App ook eens wil testen en verder op punt zetten, bezorg dan als de bliksem je emailadres bij info@orientatie.org

Gedaan met kaarten drukken, posten zetten en posten ophalen. Het is een beetje vergelijkbaar met het zoeken van Pokemons, maar nu in de juiste volgorde en met tijdsregistratie. Een soort virtuele zoektocht...

Voorlopig is deze oriëntatievariant uiteraard bestemd voor de recreant, maar eens de orientatiekaart als achtergerondkaart ter beschikking is, zal het ook interessant worden voor oriëntatietrainingen en zelfs wedstrijden.

We kijken uit naar jullie reacties!