Mag iedereen nu van het pad?

maandag, 3 september, 2018 - 11:28
Algemeen nieuws

Begin dit jaar hadden oa. Yves De Mits en Chris Addiers tijdens het BK in Aalter nog een afspraak met minister Joke Schauvliege oa. over de omgekeerde toegankelijkheid. Vandaag kregen we hierover een hoopgevende communicatie vanwege het Agentschap Natuur en Bos. Wandelaars en lopers, en dus ook oriëntatielopers mogen in een aantal gevallen en in een aantal bosgebieden van de paden afwijken. Wat dit concreet voor ons betekent zoeken we de volgende dagen uit, maar één ding staat vast: er worden een aantal openingen gecreëerd waarbij we als oriëntatelopers of wandelaars zonder voorafgaandelijke vergunning van de paden mogen. Voorheen was dit al zo in de speelzones en dit wordt nu gevoelig uitgebreid.

Goed gedaan, Yves, Chris en co...dank je wel minister Joke Schauvliege en het Agentschap Natuur en Bos

Buiten de paden

Veel gestelde vragen