ISF World Schools Championship Orienteering 2019 in Estland: doe je ook mee?

vrijdag, 12 oktober, 2018 - 10:04
Algemeen nieuws

In 2019 zal, net zoals in het verleden, een Vlaamse selectie deelnemen aan het ISF WSC Orienteering dat plaats vindt in Estland (Otepää) van 29 april 19 tot en met 5 mei 19. Ook nu zal alles gecoördineerd worden door een VVO-team bestaande uit Luc Bouve (Teamverantwoordelijke), Bart Willems en Stef Thiels (Trainers) en Karl Keuppens (ISF Orienteering President Technische Commissie).

Om de Vlaamse ploeg samen te stellen zal er op zaterdag 24 nov 18 een selectiewedstrijd plaats vinden. De juiste locatie zal later meegedeeld worden. Zonder deelname aan deze wedstrijd kan je je niet selecteren voor dit wereldscholenkampioenschap.

Je kan ofwel in je school aankloppen om met een schoolteam deel te nemen ofwel, indien je niet voldoende oriëntatielopers binnen je school hebt, kan je dit ook individueel voor de selectieploeg. Je kan je nu al inschrijven via de website van MOEV (nieuwe naam voor SVS).

Hier vind je ook het wedstrijdreglement. Let wel op : de inschrijvingen moeten allebei via de school gebeuren (schoolploegen voor 26 okt 18, kandidaten voor de selectieploegen voor 15 nov 18).
Voor meer informatie over ISF WSC Orienteering 2019 kan je steeds terecht bij iemand van het VVO coördinatieteam.