Ken jij Helga en herkent Helga jouw Sportident al?

vrijdag, 26 oktober, 2018 - 16:20
Algemeen nieuws

De Helga-boys, Robert en Michaël gaan ervoor zorgen dat de Vlaamse oriënteurs met hetzelfde comfort als voorheen met emit kunnen deelnemen aan wedstrijden in het zuiden van België. FRSO gaat vanaf 2019 immers het tijdsregistratiesysteem van Sportident gebruiken. En dan is het belangrijk dat de Helga-database - dit is het ledenbestand dat gebruikt wordt om een wedstrijd te kunnen doen - zo veel mogelijk en de juiste Sportident-nummers bevat van zo veel mogelijk VVO-leden.

Helga is dus de ledendatabase die belangrijke ledeninfo van jou als oriënteur bevat. Zo ook je emit- en sportidentnummer.

Op vandaag zijn er ongeveer 120 leden van VVO geregistreerd in de ledendatabase met een SI-nummer. Wij weten al dat er veel meer zijn, en dat een aantal nummers doorheen de jaren wijzigden. Dus we gaan proberen om elke VVO-er die reeds in het bezit is van een SI-card even te laten checken of zijn/haar SI-nummer correct is, maar ook of elke VVO-er reeds geregistreerd is met een SI-card.

Dat kan je dus controleren aan de hand van de lijst die verschijnt als je hier klikt. Het is een uittreksel van de lijst van de beschikbare SI's bij VVO op vandaag: Borasca heeft er 2, Omega en Hamok 11, Trol 15 en KOL 85 geregistreerd. Maar er zijn er dus veel meer.

Heb je een Sportident, maar sta je niet op deze lijst of sta je er wel op met een verkeerd Sportident-nummer, stuur dan asap een mailtje met je naam en SI-nummer naar info@orientatie.org

Vergeet ook je SI-card niet mee te nemen als je in Wallonië aan een wedstrijd wil gaan deelnemen (met ingang van 1/1/2019).