KOL wint wisselbeker S.O.F.T. 2018

maandag, 8 oktober, 2018 - 10:20
Algemeen nieuws

We nemen er even het Nationaal Reglement bij:

"Tijdens de eerste nationale lange afstand van groep Nr. 2 wordt de “SOFT”-wisselbeker gelopen. De wisselbeker wordt toegekend aan de club met het kleinste totaal, berekend door optelling van de beste plaatsen van de club in 9 verschillende categorieën. Alle categorieën van Bijlage B komen hiervoor in aanmerking behalve de categorieën HB en DB. Indien een club geklasseerden heeft in meer dan 9 categorieën worden de 9 beste resultaten genomen voor het klassement. Bij gelijke stand wint de club met het grootste aantal geklasseerde deelnemers."

Waarom gemakkelijk, als moeilijk ook gaat... Hierbij de link naar het ABSO-BVOS-reglement pag. 18, 5.1.3 voor zij die wat dieper wille graven.

Klik hier even voor het resultaat 2018

Proficiat KOL, Trol en Omega, in deze volgorde!