EsyGo op dag van de trainer op 15/12/2018

donderdag, 29 november, 2018 - 15:15
Algemeen nieuws

Op de tweejaarlijkse Dag van de Trainer op 15/12 in Gent zal Tristan Bloemen, DSKO Orientatielopen voor Vlaanderen, een sessie begeleiden rond het praktisch gebruik van de esygo, het spectaculaire oriëntatie-loopspel van Sportident, ontworpen door Luc Cloostermans en hemzelf. Ondertussen staat VVO op het punt een derde set aan te kopen en kochten reeds twee van onze aangesloten clubs een eigen set aan. Wil je kennis maken met of je verder bekwamen in het gebruik van de esygo-set, schrijf je dan asap in. Het inschrijvingsgeld voor deelname aan deze sessie kan via VVO gerecupereerd worden! Je kan als club, of als particulier de VVO-sets lenen of voor een prikje huren, maar een basis gebruiksopleiding is echt wel noodzakelijk.

Naast de eSyGo-sessie kan je uiteraard deelnemen aan tientallen andere interessante sessies!