Orienteering Series

vrijdag, 4 januari, 2019 - 14:29
Algemeen nieuws

Ben jij of ken je iemand die wil kennismaken met de oriëntatiesport? Dan heeft Orienteering Vlaanderen goed nieuws voor u.

Na een meer dan geslaagd experiment in 2018 met de Antwerp Orienteering Series starten heel binnenkort her en der Orienteering Series (Antwerpen - Gent - elders) waar je voor een prikje in een park- of stadsomgeving kan deelnemen aan een eenvoudige omloop. Later dit jaar volgt er ook een aanbod aan cp-wandelingen, urban- en forestruns, alsook Orienteering-trainingen. 

Heb je eenmaal de smaak te pakken en wil je in nog meer uitdagende bossen en domeinen aan orienteering doen, dan kan je je vervolgens aanmelden voor één van de regionale wedstrijden of kampioenschappen, waar de organiserende clubs voor nieuwkomers een interessante aansluitingsformule aanbieden.

Opgelet! Vanaf 1/1/2019 zullen er geen 5-beurtenkaarten meer verkocht worden. 5-beurtenkaarten uitgereikt in 2018 zijn nog geldig voor een deel van 2019 en kunnen opgebruikt worden.