Orienteering Vlaanderen naar Interland 2019 in Bois Saint Michel

woensdag, 9 januari, 2019 - 15:37
Algemeen nieuws

Orienteering Vlaanderen zal in het weekend van 9 en 10 maart 2019 met zijn ploegen de Interlandbeker proberen te behouden. Een bus en logement is alvast gereserveerd. Nu nog een sterke ploeg selecteren. De LHFCO stelt alles in het werk om er een topweekend van te maken. In het Bulletin 1 en op de facebookpagina vinden jullie al heel wat informatie. Zaterdagnamiddag vanaf 14u is er een MD in het Forêt du Val Joly. Diezelfde avond vindt ook een nachtsprint plaats in het vrijetijdscentrum van Val Joly. Zondagvoormiddag is er dan de eigenlijke Interland, alsook een regionale LD in het Forêt St-Michel. 

Voor de geselecteerde ploegen van Orienteering Vlaanderen wordt voor transport en logement gezorgd. Die selecties hiervoor worden eind januari afgerond. Als er nadien nog plaats is op de bus en je wenst mee te reizen, geef dan een seintje op info@orientatie.org