Orienteering Vlaanderen wenst jullie een schitterend 2019!

dinsdag, 1 januari, 2019 - 11:00
Algemeen nieuws

2018 werd door de Sylvester5-werkgroep o.l.v. coördinator Walter Van Krunckelsven op een waardige wijze afgesloten met een boeiende 31ste Sylvester5-daagse. Chapeau voor hem, de leden van de werkgroep, het nieuwe bestuur en de vijf organiserende clubs voor het vlot organiseren van de laatste Sylvester onder V.V.O-vlag. Gemiddeld meer dan 420 deelnemers konden zich opnieuw 5 dagen na elkaar verkneukelen aan gevarieerde en boeiende baanleggingen. Het buitenlandse deelemersveld toont jaar na jaar aan dat de Sylvester5 zijn naam en faam op de internationale kalender verdient.

Klik hier voor het eindresultaat, dwz de deelnemers die zich het beste rangschikten door het optellen van de vier beste resultaten van de vijf opeenvolgende wedstrijden.

Proficiat aan alle deelnemers, maar uiteraard vooral aan iedereen die met minstens vier deelnames een podiumplaats wist te bemachtigen.

Zoals gezegd, het Vlaams Verbond voor Orienteringssporten slaat met haar nieuwe naam "ORIENTEERING VLAANDEREN" een bladzijde om en begint aan een nieuw hoofdstuk. Binnenkort zal de werkgroep, alsook de Raad van Bestuur zich buigen over de toekomstige formule van de Sylvester5.

Werp ook af en toe een blik op de kalender van Orienteering Vlaanderen, want vooral voor nieuwkomers is er een verruimd aanbod. Praat met je partner, je familie en vrienden over onze mooie sport, neem hen eens mee naar één of andere orienteering serie, urban-run of checkpoint-wandeling en help Orienteering in Vlaanderen zo meer bekend te maken.

ORIENTEERING VLAANDEREN wenst jullie allen een boeiend, succesvol en leuk 2019 toe!