Selectie Masters voor Interland 2019 bekend!

woensdag, 30 januari, 2019 - 14:49
Algemeen nieuws

Beste atleet van Orienteering Vlaanderen,

Hieronder vinden jullie de lijst van de geselecteerde Dames en Heren Masters voor deelname aan de Interland van 9 en 10 maart in Noord-Frankrijk. De Sport- en Kaartencommissie van maandag ll. heeft op basis van een aantal voorbije resultaten en op basis van reeds verwittigde afwezigheid van een aantal normaal geselecteerden (krokusverlof, Portugal-O-Meeting e.d.) volgende atleten geselecteerd. Van zodra ook alle jeugdgeselecteerden bekend zijn ontvangt iedereen een voorlopig programma en aanmeldingsformulier.

Sta je op deze lijst en ben je niet vrij en/of niet geïnteresseerd om hieraan deel te nemen, geef dan asap een seintje via info@orientatie.org en luc.melis61@gmail.com, zo kunnen we tijdig naar vervangers op zoek.

Dank voor jullie medewerking!

DMA:
Amber Thys
Sofie Heuninckx
Veerle Tulleneers
R1 Nancy Wenderickx
R2 Elisabeth Schutjes
 

DMB:
Leen Wouters
Kristel Mertens
Marijs Vandeweyer
R1: Kathleen Van De Moortel
R2: Kristel Palmans
 

DMC:
Els Put
Lisette Eyckmans
Odette Moret
R1: Lily-Ann Cole
R2: Lea Swinnen
 

HMA:
Bart Delobel
Gunther Deferme
Frank Buytaert
R1: Kim Jansen
R2: Roel Van de Moortel
 

HMB:
Wiet Laenen
Dirk Deijgers
Wim Vervoort
R1: Rudy Rooman
R2: Marc Meeuwssen
 

HMC:
Rudy Cantré
Wim Hoekx
Patrick Wallaert
R1: Luc Heuninckx
R2: Luc Bouve