ISF Fundraising City-O Aarschot - graag voorinschrijven

woensdag, 6 februari, 2019 - 09:35
Algemeen nieuws

Het ISF Flanders Orienteering Team organiseert op zaterdag 16 feb 19 een city-O in Aarschot om wat extra geld binnen te halen voor hun reis naar het scholenwereldkampioenschap in Estland begin mei. Meer informatie hierover vind je in de OV-kalender. Na de wedstrijd is er ook mogelijkheid om spaghetti te eten.
Iedereen is welkom, voor de sympathisanten hebben we speciaal een fotowandel-O voorzien. Om niet te veel onnodige kosten te hebben (te veel aan kaarten en spaghetti) vragen we om liefst op voorhand in te schrijven bij lucbouve56@gmail.com. Om ons de tijd te geven om alles vlot voor te bereiden zou het voor ons fijn zijn om nu zondag 10 feb 19 al een idee te hebben van het aantal deelnemers. Gelieve naam, omloop en eventueel soort spaghetti (bolognaise/vegetarisch en groot/klein) door te geven. Onze atleten danken jullie al voor de steun.