Welkom Antwerp Orienteers!

dinsdag, 3 december, 2019 - 20:23
Algemeen nieuws
Antwerp Orienteers

Orienteering Vlaanderen verwelkomt een nieuwe sportclub in hartje Antwerpen, welkom Antwerp Orienteers!

Deze nieuwe club zal orienteering in en rond Antwerpen verder uitbouwen en bekendmaken. Antwerp Orienteers gooit het over een andere boeg dan de reeds bestaande orienteering clubs en zal zich vooral focussen op recreatief orienteering.
De club zal voornamelijk inzetten op de ontwikkeling van de leden door het uitbouwen van een wekelijks sportaanbod met o.a. wekelijkse fysieke trainingen en maandelijkse technische trainingen. Zij zullen ook de organisatie van de Antwerp Orienteering Series op zich nemen met 1 event per maand.
Antwerp Orienteers zal over een eigen clublokaal beschikken waar je als lid terecht kan voor en na de training en waar ook geregeld clubevenementen georganiseerd zullen worden.

Nieuwsgierig? Neem dan zeker een kijkje op de website of facebook van Antwerp Orienteers!

 

Orienteering Vlaanderen wenst Antwerp Orienteers veel succes met de opbouw van hun sportclub!

 

Praktische info:

  • WEBSITE: www.antwerporienteers.be
  • FACEBOOK: www.facebook.com/antwerporienteers
  • LID WORDEN: Nieuwe leden kunnen zich inschrijven via het inschrijvingsformulier op de website van Antwerp Orienteers of op een van de volgende orienteering wedstrijden. Ben je reeds lid van een Vlaamse orienteering club dien je rekening te houden met de regels voor transfers en moet je ten laatste in december van het huidige jaar je transfer doorgeven aan je huidige club om in januari van het volgende jaar te kunnen starten bij een andere club.