Allerheiligenstage Tessenderlo

Naar jaarlijkse traditie organiseert de Ploegencommissie de Allerheiligenstage:

  • van maandagmorgen 2 tot donderdagavond 5 november 2020
  • voor alle kinderen geboren tussen 2004 en 2013 (7-16 jaar)
  • we verblijven in het Jagershuis in Tessenderlo
  • Deelnameprijs: € 100

Wil je deelnemen, schrijf dan zo snel mogelijk in via het inschrijvingsformulier (INSCHRIJVEN MOGELIJK VANAF EIND JUNI) en schrijf de deelnameprijs over op de ploegenrekening BE44 8601 0052 7445 met vermelding van je naam + 500273. De inschrijving is pas definitief bij ontvangst van het inschrijvingsgeld. Inschrijven kan tot en met zaterdag 1 augustus 2020 of tot de stage volzet is. Er kunnen max. 50 kinderen deelnemen.

Er is een aangepast programma voor elke deelnemer:

van leuke oefeningen waarbij je op een speelse manier de beginselen van de oriëntatiesport aanleert, gaande naar oefeningen voor een betere beheersing van de basistechnieken (kaartcontact, afstanden inschatten, enz.) tot het oefenen van technische en tactische facetten van de oriëntatiesport.

We zullen met het ganse team onze uiterste best doen zodat iedereen zo maximaal mogelijk zijn oriëntatievaardigheden kan verbeteren.

We willen alle deelnemers al vooraf indelen volgens technisch niveau. Vermeld bij inschrijving voor welk niveau je inschrijft. Om een bepaald niveau te behalen, moeten de kinderen alle technieken beheersen die tot dit niveau behoren. Meer informatie vind je op http://orientatie.org/teams/opleiding.